Chris Noth "Mr. Big": Åpner opp om seksuelle overgrep

11/08/2023 17:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
– Du skader ingen. Ingen vil vite om dette.

I sitt nyeste intervju siden han ble anklaget for seksuelle overgrep, hevder Chris Noth at hans eneste overtredelse var utroskap mot kona.

– Jeg var utro mot min kone. Det var knusende for henne og var ikke en bra situasjon.

I 2021 ble Chris "Mr. Big" Noth anklaget for seksuelle overgrep fra flere kvinner, som angivelig fant sted mellom 2004 og 2015.

De påståtte hendelsene ble rapportert på både medier og sosiale nettverk, noe som resulterte i at Noth ble fjernet fra annonsekampanjer. Han ble også droppet av et agentbyrå og mistet jobben i serien «Equalizer».

Noth selv benektet anklagene i en uttalelse til The Hollywood Reporter.

"Det er ingenting jeg kan si for å endre noens mening når du har en slik flodbølge," sier Noth.

"Det høres defensivt ut. Det er jeg ikke. Det er ingen straffedomstol. Det er ingen straffesak. Det er ingenting for meg å gå på tribunen og få ut historien min, få vitner. Og det er enda mer absurde tillegg som er fullstendig latterlig, det har absolutt ingen grunnlag i virkeligheten. Og jeg liker ikke å snakke om det fordi så snart jeg gjør det, vil du få Daily Mail eller noen som tar en del av det og gjør det, og jeg vil ikke at barna mine ser det."

Han har snakket med USA Today og sier at det eneste han gjorde galt var å være utro mot sin kone, Tara Wilson. 

Noth og Wilson møttes i 2002 og fikk sitt første barn – en sønn – i 2008. Paret giftet seg i 2012 og fikk en sønn til i 2020.

Til USA Today forklarte Noth årsaken til affæren med at han bare ville ha det gøy. 

– Du skader ingen. Ingen vil vite om dette, vet du, og sex er bare gøy. Og plutselig vil mange ha sex med deg. Det er som «ja, jeg kommer ikke til å få denne sjansen igjen».

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.