Coca Cola lanserer nytt produkt med alkohol: Her kan den kjøpes fra april

04/04/2024 17:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
I april vil den være i hyllene i flere forskjellige land.

Coca-Cola og Pernod Ricard rister nå opp posen og lanserer et helt nytt produkt i eteren i april.

Den nye drikken kommer ikke til Norge i første omgang, men kjører du over grensen, finner du den i hyllene ganske snart.

Slik skriver mediet Chip.

Produktet på vei er en drikkeklar vodka sprite, som sørger for at forbrukerne ikke trenger å blande en drink selv når de er på fest.

I stedet vil de snart kunne kjøpe en 'Absolut Vodka Sprite', som har et alkoholinnhold på 10%, takket være et nytt samarbeid mellom drikkevaregigantene.

Den nye drikken ble lansert i Storbritannia i februar, og lanseres i Tyskland, Spania og Nederland nå i april.

Tidligere Coca Cola-samarbeid

Samarbeidet med Pernod Ricard er ikke Coca Colas første, og faktisk har de gjennom årene inngått en rekke bemerkelsesverdige samarbeid som spenner over ulike bransjer og formål.

Et godt eksempel er samarbeidet med WWF (Verdens naturfond), som de inngikk for å fremme bærekraft og redusere selskapets klimaavtrykk.

Coca-Cola har også samarbeidet i sportsverdenen, spesielt med store sportsbegivenheter som de olympiske leker og FIFA World Cup, for å fremme sunn livsstil og bringe folk sammen rundt sport.

Disse partnerskapene demonstrerer Coca-Colas langsiktige forpliktelse til å støtte globalt samhold og fellesskap.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.