Comeback for Justin Bieber: Skjellsordene begynte å hagle mot kona

09/03/2023 09:40

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Justin Biebers opptreden på Rolling Loud ender med fansens hets mot kona Hailey.

Det påståtte nettdramaet Hailey Bieber og Selena Gomez så ut til å spille inn i Rolling Loud i løpet av helgen da fansen disserte Hailey etter ektemannen Justin Biebers opptreden.

Justin Bieber, som nylig avlyste de resterende datoene på sin Justice Tour, hadde opptrådt som gjest for å avslutte Don Tolivers sett på den populære hiphop-festivalen i Inglewood.

Mens de gikk ut av scenen, begynte fansen å slenge ut mot «Love Yourself»-sangeren om Hailey Bieber, ifølge video fra en festivalgjenger lagt ut på TikTok.

«F— Hailey Bieber!» en fan skrek, noe som førte til at andre gjentok diss. Snart begynte flere fans å henge seg med.

Noen brukere i kommentarfeltet til videoen stilte spørsmål ved hvorfor Justin sa noe. Men mange kommentatorer kalte hånene «forferdelige», «unødvendige» og «trakassering og mobbing».

"Hvorfor tror folk at dette er greit??" sa en bruker.

"Folk må slutte å sette seg inn i andres virksomhet."

Fans på festivalen reagerte sannsynligvis på den påståtte biffen på nettet blant Gomez, Kylie Jenner og Hailey Bieber, som begynte sent i forrige måned med en påstått laminert øyenbrynsdiss.

Gomez la ut en selvironisk video som beklaget at hun «laminerte brynene mine for mye».

Omtrent tre timer senere la Jenner ut et bilde av seg selv i Instagram Stories med ordene "dette var en ulykke ?????" plassert over øyenbrynene hennes.

Samme dag la Bieber også ut en TikTok med seg selv, Kendall Jenner og sangerinnen Justine Skye som leppesynkroniserer med ordene:

"Jeg sier ikke at hun fortjente det, men jeg sier at Guds timing alltid er riktig." Hun slettet senere innlegget, men andre har siden lagt det ut på nytt.

Noen mennesker på nettet antok at serien med innlegg var rettet mot Gomez. I løpet av få dager kunngjorde Gomez, som nylig ble den mest fulgte kvinnen på Instagram, at hun tok en pause fra sosiale medier.

«Only Murders in the Building»-skuespilleren kom tilbake til sosiale medier søndag med en sminkeopplæring. (Den 30 år gamle sangeren-skuespilleren grunnla Rare Beauty-kosmetikklinjen.)

I kommentarfeltet bønnfalt hun fansen om å "vær så snill og ta hensyn til andres mentale helse." "Hjertet mitt har vært tungt, og jeg vil bare godt for alle," fortsatte hun. "All min kjærlighet."

Gomez datet som kjent Justin Bieber av og på fra 2011 til 2018. I en av "off"-periodene i 2015 og 2016, datet Hailey Justin. Paret giftet seg umiddelbart etter at Justin Bieber og Selena Gomez avsluttet ting i 2018.

Kjærlighetstrekanten avlet sitt eget drama, selv om paret tilsynelatende begravde stridsøksen i november etter at spekulasjoner rundt deres angivelig frynsete forhold dukket opp.

Hailey, 26, har ikke offentlig tatt opp det nyere påståtte øyenbrynsdramaet med Gomez. Men midt i dramatikkens høydepunkt i februar, skal Jenner ha benektet feide-ryktene i kommentarene, og skrev: "dette er nå." "Ingen hate mot Selena noen gang, og jeg så ikke øyenbrynene hennes," sa den 25 år gamle sminkemogulen ifølge Page Six.

Gomez sekunderte Jenners uttalelse og kommenterte: "Det hele er unødvendig. Jeg er en fan av Kylie!"