Coop-butikken var åpen og uten personale i 2 timer: Så kom Sussi inn til dette sjokkerende synet

22/08/2023 06:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun kunne med en gang se at noen hadde vært i butikken.

En kvinne som jobbet i en Coop-butikk opplevde en overraskende hendelse da hun startet på jobb. Det var sankthanskvelden da den bemerkelsesverdige hendelsen fant sted.

Den svenske Coop-butikken hadde fått tekniske utfordringer med dørene. Utfordringen var at dørene ikke kunne låses, noe som førte til at butikken var åpen og ubemannet i flere timer, ifølge Newsner.

Sussi Nordlund, assistent i butikken, fikk sjokk da hun kom inn på vakt. Hun la umiddelbart merke til at det hadde vært besøk i butikken.

"Hmm, tenkte jeg. Kanskje penger er stjålet. Men hva skjedde?" uttalte hun til P4 Norrbotten.

Det ble imidlertid raskt klart at personen som hadde besøkt butikken hadde god samvittighet. Personen som hadde gått inn i butikken mens ingen ansatte var til stede, hadde lagt igjen en lapp samt nøyaktig beløp i kontanter.

På lappen hadde personen notert varene som han/hun hadde tatt, og beløpet sto ved siden av. Denne hendelsen ble senere delt på Facebook, hvor butikken søkte etter den ærlige og uvanlige personen:

"Jeg synes virkelig denne kunden fortjener anerkjennelse og en sjanse til å si takk personlig. Kom innom og vi vil gjerne takke deg og belønne deg for din ærlighet."

I kommentarfeltet var det tydelig at folk på internett var fornøyde med den ukjente personens handling, og beskrev personen som 'veloppdragen'.

Innlegget kan sees her.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.