Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez mistet sønnen sin: Nå snakker hun ut

16/03/2023 12:07

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I fjor i april fortalte Cristiano Ronaldo at paret hadde mistet sin nyfødte sønn. Nå forteller Georgina Rodriguez om tapet.

Den største smerten en forelder kan føle. Slik beskrev blant annet Cristiano Ronaldo tapet av sønnen, som døde under fødselen.

– Bare fødselen til den lille jenta vår gir oss styrke til å leve i dette øyeblikket med litt håp og glede, skrev Ronaldo også før han avsluttet innlegget sitt.

- Den lille gutten vår. Du er vår engel. Vi vil alltid elske deg.

Paret ventet tvillinger, men dessverre var det bare datteren som overlevde.

I dagene etter nyheten ble Cristiano Ronaldo feiret i kampen mellom Liverpool og Manchester United, der alle fansen klappet i det 7. minutt.

Et knapt år senere snakker Georgina Rodriguez om tapet i Netflix-serien «I am Georgina» sesong 2.

Her avslører hun i traileren at hun i 2022 hadde både det beste og verste øyeblikket i livet sitt.

– Livet er håp. Livet går videre. Jeg har grunner til å fortsette og holde meg sterk. Cris oppmuntret meg mye til å fortsette med alle målene mine.

Han sa «Gio, fortsett å leve livet ditt. Det vil gagne deg fremover.» Georgina Rodriguez og Cristiano Ronaldo har fem barn hjemme, og derfor understreker Georgina også at familien og barna er hennes prioritet.

– Akkurat nå er familien min og barna mine prioritet. Jeg er virkelig glad og veldig takknemlig.

Cristiano Ronaldo har tidligere åpnet opp om tapet av sønnen. Det gjorde han i det store intervjuet med Piers Morgan tilbake i november.

Sesong 2 av «I am Georgina» har premiere 24. mars.