Dårlige nyheter for Putins regime

28/11/2023 19:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå er det dårlige nyheter for Putins regime.

– Vi ble virkelig overrasket over å høre den uttalelsen, sa Maria Zakharova, talskvinne for det russiske utenriksdepartementet.

Dette kommer dager etter at den israelske ambassadøren kunngjorde dårlige nyheter for Russland, som ble rapportert av TASS.

"Uakseptabelt"

Daglig forlater mellom 500 og 600 mennesker Gaza, mens 7000 venter på å bli evakuert.

Ifølge Israels melding til Moskva kan det ta opptil to uker før russiske statsborgere kan evakueres fra Gaza. Dette var ikke beskjeden Russland hadde forventet å få.

– Denne logikken er uakseptabel, sa Maria Zakharova ifølge nyhetsbyrået.

Ingen evakuering

Tidligere denne uken rapporterte russiske medier at over 500 russiske borgere venter på evakuering fra sentrum av konflikten. Russland hadde planlagt at evakueringen skulle begynne umiddelbart.

Maria Zakharova påpeker at «alle nødvendige prosedyrer» er fulgt ved innlevering av evakueringslister til den russiske diplomatiske avdelingen i Palestina.

Så langt er det imidlertid ikke bekreftet at noen russere har forlatt Gaza siden grensen til Egypt ble åpnet 1. november for å la strandede utenlandske statsborgere forlate området.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.