Dårlige nyheter for Putins regime

28/11/2023 19:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå er det dårlige nyheter for Putins regime.

– Vi ble virkelig overrasket over å høre den uttalelsen, sa Maria Zakharova, talskvinne for det russiske utenriksdepartementet.

Dette kommer dager etter at den israelske ambassadøren kunngjorde dårlige nyheter for Russland, som ble rapportert av TASS.

"Uakseptabelt"

Daglig forlater mellom 500 og 600 mennesker Gaza, mens 7000 venter på å bli evakuert.

Ifølge Israels melding til Moskva kan det ta opptil to uker før russiske statsborgere kan evakueres fra Gaza. Dette var ikke beskjeden Russland hadde forventet å få.

– Denne logikken er uakseptabel, sa Maria Zakharova ifølge nyhetsbyrået.

Ingen evakuering

Tidligere denne uken rapporterte russiske medier at over 500 russiske borgere venter på evakuering fra sentrum av konflikten. Russland hadde planlagt at evakueringen skulle begynne umiddelbart.

Maria Zakharova påpeker at «alle nødvendige prosedyrer» er fulgt ved innlevering av evakueringslister til den russiske diplomatiske avdelingen i Palestina.

Så langt er det imidlertid ikke bekreftet at noen russere har forlatt Gaza siden grensen til Egypt ble åpnet 1. november for å la strandede utenlandske statsborgere forlate området.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.