Dansk influencer kjørte feil med barna i bilen: 'Vi vil aldri gjøre det igjen'

01/08/2023 15:30

Sofie

Nyheter
Bildet er ikke fra hendelsen. Foto: Shutterstock
Bildet er ikke fra hendelsen. Foto: Shutterstock
Christina Sander advarer nå andre.

Den danske influenceren og journalisten, Christina Sander, delte nylig et sårbart innlegg på sin Instagram-profil.

Etter å ha tilbrakt en herlig ferie i Frankrike, var Christina og familien på vei hjem da de var involvert i en forferdelig bilulykke på motorveien.

«Jeg må fortelle deg at vi kjørte feil vei på motorveien på vei hjem fra Frankrike», skriver Christina Sander i innlegget, der hun har delt et bilde av seg selv fra sykehuset.

Hun fortsetter med å beskrive hvordan de hadde kjørt bil hele natten, og prøvde å gjøre kjøreturen så skånsom som mulig for barna sine ved å bytte på å ta pauser og hvile. Men det tok bare ett sekund før ulykken som totalskadet bilen deres skjedde.

«En time før vi var helt hjemme, gikk det galt», skriver hun videre. Heldigvis har alle i familien det bra til tross for omstendighetene.

Den 37 år gamle influenceren pådro seg noen skader, inkludert bøyde ribbein og hudskraper, mens datteren Uma bet seg i leppa.

I innlegget gir Christina Sander også en advarsel til andre foreldre som for tiden kjører om natten.

"Jeg vet at mange kjører om natten akkurat nå. At man som forelder presser seg selv til det ytterste fordi man ønsker å gjøre kjøreturen skånsom mot barna. Men søvnløshet er ikke skånsomt for foreldrene, og den overveldende trettheten kan ramme veldig plutselig," advarer hun og legger til: "Og vi vil aldri gjøre det igjen."

Samtidig beskriver hun øyeblikket da hun sitter med knust vindu, glasskår i munnen og øret og ser i baksetet for å se om barna har det bra. Det øyeblikket hjemsøker henne nå.

"Aldri i mitt liv har jeg vært så takknemlig for å se tre gråtende barn. At vi kunne få dem ut selv. Og at det eneste vi mistet den dagen var bilen vår. Og vi har ikke gjort annet enn å klemme og kysse og si jeg elsker dere overalt på jorden til hverandre siden, avslutter hun det sårbare innlegget, som du kan se nedenfor.

Nå som Christina Sander er hjemme igjen, prøver hun å komme seg opp på hesten igjen og inn i bilen.

Hun har det greit med å kjøre i trafikken, men ulykken fyller naturligvis fortsatt tankene hennes, sier hun til SE og HØR.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.