David Beckham er rasende på prins Harry og Meghan

01/08/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidligere fotballstjernen skal ha droppet vennskapet med kongeparet i kjølvannet av grove påstander.

Det er ingen hemmelighet at prins Harry og hertuginne Meghan har fremmedgjort ganske mange mennesker de siste årene. Til nå har de imidlertid klart å holde seg på god fot med David Beckham og hans kone, Victoria Beckham, men nå er også dette vennskapet tilsynelatende tatt.

Det går uansett rykter om at den tidligere fotballstjernen er rasende på kongeparet, og at han derfor har lagt dem på is.

Det skriver Daily Mail. Ifølge britiske medier skyldes David Beckhams raseri at han nylig ble oppringt av prins Harry, som anklaget fotballstjernen for å lekke historier om ham og Meghan Markle – og han vil ikke tåle den slags ting.

– Vennskapet er over, sier en anonym kilde nær David Beckham til media og fortsetter:

– Det er ingen sjanse for at de blir gode venner igjen.

Beckham-paret var også gjester da prins Harry ble gift med Meghan tilbake i 2018, akkurat som de har ønsket hertugparet velkommen i USA.

Hertugen og hertuginnen ble imidlertid ikke invitert da David og Victoria Beckhams eldste sønn, Brooklyn, giftet seg i fjor, akkurat som de ikke var til stede da Lionel Messi debuterte for David Beckhams fotballag, Inter Miami, forrige helg.

Det var en rekke andre kjendiser som Kim Kardashian og Serena Williams. Daily Mail har forsøkt å få en kommentar fra både David og Victoria Beckham samt fra prins Harry og Meghan, men ingen av partene har returnert medienes henvendelser.

David og Victoria Beckham er bare to av kjendisene hertugen og hertuginnen skal ha vært sammen med siden de flyttet over Atlanterhavet.

Vennekretsen deres inkluderer angivelig også stjerner som Oprah Winfrey og Gayle King, samt Meghan Markles tidligere «Suit»-medstjerner Sarah Rafferty og Abigail Spencer.

De er også naboer til popstjernen Katy Perry og hennes ektemann, filmstjernen Orlando Bloom, men det har blitt sådd tvil om dette vennskapet da førstnevnte opptrådte ved kroningen av kong Charles tidligere i år.

Prins Harry og Meghans forhold til den britiske kongen er kjent for å være ekstremt anspent, og derfor spekulerer mange i om Katy Perry «valgte side» ved å synge ved kroningen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.