De trodde de hadde funnet en søt liten hvalp - men da de kikket nærmere oppdaget de den grusomme sannheten

30/06/2017 15:45

KC

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hvalpen Shorty var overlatt til en fryktelig skjebne, men med pleie og kjærlighet ser hans framtid lys ut.

Hunden er menneskets beste venn, men mennesket er ikke alltid hundens beste venn.

At mennesker kan være grusomme og ondskapsfulle overfor dyr er historien om golden retriever hvalpen, Shorty, et frygktelig eksempel på.

Den lille hvalpen ble nemlig funnet i en veikant med avkappet hale og larver som spiste seg inn i såret. 

Det skriver Daily Mail.

Heldigvis ble Shorty funnet og brakt til Barkways dyresykehus hvor den fikk pleie, omsorg og ikke minst behandling for skadene sine.

Den 48-årige hundetreneren, Sam Chan, har lagt ut bilder og video av Shortys skader på de sosiale medier, og det har skapt stor oppmerksomhet. Det fryktelige synet av den lille hvalpen har blitt delt mer enn 3.600 ganger, og Sam Chan håper at det kan bidra til å finne gjerningsmennene. 

- Jeg vet ikke hvem som gjør noe sånt. Vær snille å dele, så verden kan finne de forferdelige menneskene, sier han og utdyper at han er overbevist om at det ikke er en ulykke, men en bevisst handling.

At det er snakk om en bevisst handling støttes av Derrick Tan, som er formann for den lokale hunderedningsforening.

Starten på et nytt liv

Etter å ha kommet til hektene igjen på dyresykehuset har Shorty nå kommet til et dyreinternat hvor han skal komme seg helt etter den fryktelige starten på livet. 

Mutts og Mittens dyreinternat har offentliggjort en video av den lille hvalpen som nå ser både sunn og glad ut. Men før Shorty kan finne et kjærlig hjem, skal hvalpen være helt frisk, og derfor er det inntil videre forbud mot å besøke ham.

Saken blir etterforsket av veterinærmyndighetene i Singapore.