Den russiske diktatoren Vladimir Putin er forsvunnet

04/09/2023 10:15

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den russiske diktatoren Vladimir Putin savnet.

Russlands president Vladimir Putin har vært savnet lenge, ifølge opplysninger fra Ukrainas etterretningstjeneste.

Kyrylo Budanov, sjef for Ukrainas etterretningstjeneste, stiller spørsmål ved i et intervju med Radio Svoboda om Putin i det hele tatt er i live.

Spørsmålstegn ved Putins helse

I intervjuet uttrykker Budanov bekymring for Putins helsetilstand. Han sier: "Enten er han ikke i live, eller så har han veldig dårlig helse."

Det spekuleres også i at Putin kan ha blitt erstattet av dobbeltgjengere, noe Budanov tidligere har diskutert i et intervju med Daily Mail.

Budanov viser til en nylig publisert video der Putin så på klokken på venstre håndledd, noe som er uvanlig fordi han historisk sett alltid har båret armbåndsuret sitt på høyre håndledd.

Dette har ført til ytterligere spørsmål om Putins identitet og tilstand. Ukrainas president Volodymyr Zelensky har også uttrykt usikkerhet rundt Putins eksistens.

Han sier han har vanskeligheter med å forstå hvem han egentlig skal henvende seg til og snakke med, da det ikke har vært noen kommunikasjon mellom de to lederne under krigen.

Denne utviklingen har skapt en atmosfære av usikkerhet og spekulasjoner, ikke bare i Ukraina, men også internasjonalt, om hvem som faktisk regjerer i Russland og om Putin fortsatt er i live.

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Skyller du eplet ditt? Dette bør du gjøre i stedet Skyller du eplet ditt under vann fra springen før du spiser det? Det viser seg at det er noe helt annet du bør gjøre i stedet.