Deprimerende nyheter om Celine Dions helse: Det går så dårlig med sangeren

16/09/2023 06:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sangerens alvorlige helseproblemer fortsetter.

Céline Dion, en av musikkverdenens mest ikoniske og elskede stemmer, står overfor en utfordring uten like.

Dette er skrevet av Newsner.dk via det franske mediet "Le Journal de Montreal".

Da hun kunngjorde diagnosen Stiff Person Syndrome og avlyste verdensturneen i 2023, ble fansen og hele verden sjokkert.

Siden den gang har søsteren hennes, Claudette, gitt oss et sjeldent innblikk i den prisvinnende sangerens helse og styrke.

"Stiff Person Syndrome er en forferdelig sykdom. Det påvirker alle musklene hennes, og det er lite vi kan gjøre for å lindre lidelsen hennes," sa Claudette og forsøkte å beskrive sykdommens smertefulle natur.

Stiff Person Syndrome er en ekstremt sjelden autoimmun nevrologisk sykdom som rammer bare én av en million mennesker.

Célines diagnose gjorde henne til en del av den eksklusive gruppen som står overfor denne utfordrende og smertefulle lidelsen. Men Céline Dion har svart på denne forferdelige utfordringen med utrolig styrke og besluttsomhet.

Claudette fortalte oss at Céline «gjør alt hun kan for å gjenvinne kreftene» og jobber hardt for å finne måter å håndtere og redusere symptomene på.

Hun rådfører seg med spesialister på sjeldne sykdommer og er dedikert til å forstå og overvinne denne komplekse sykdommen.

Selv med best mulig medisinsk hjelp, opplever Céline fortsatt intens smerte.

En kilde har tidligere delt at "Céline har uendelige smerter" og påpekte at "sykdommen hennes kan ikke kureres. Og selv om hun jobber hardt med leger og andre terapeuter, blir hun ikke bedre."

Det er en hjerteskjærende påminnelse om den tøffe kampen hun møter hver dag. For å være nærmere sin støttende familie, har Céline Dion bestemt seg for å selge huset sitt, og viser den dype forbindelsen hun har med sine kjære i denne vanskelige tiden.

Hennes sønner og søster Linda er alle sammen med henne og deres støtte er uvurderlig.