Det er en stor bulk i bilen: Slik fikser han det nesten gratis

01/08/2023 21:30

Sofie

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Å reparere en stor bulk i en bil trenger tydeligvis ikke å være dyrt.

Mange har nok (dessverre) prøvd å rygge ut av oppkjørselen, en parkeringsplass ved Bilka eller lignende og hørt det fryktede smellet.

Så slår du på bremsen, går ut og ser at du har truffet et dumt skilt eller en handlevogn, og nå er bilen "pyntet" med en stor bulk bak.

Det kan også være at du rett og slett kommer ut til bilen din etter en handletur i lokalsenteret, og så ser du at bilen har fått en grei bulk i siden – og det er selvsagt ingen lapp i frontruta.

Har du ikke tegnet en god forsikring kan det fort bli en dyr fornøyelse, men heldigvis finnes det tilsynelatende en billig og rask måte å "fikse" en slik bulk på. Bare se i videoen her.

Bra at bulken ikke forsvinner, men klistremerkene får bulken til å se ut som en bevisst handling.

På denne måten lykkes mannen med å gjøre en forslått bil til et kunstverk.

Kunne du tenke deg å gjøre det samme hvis bilen din fikk en stor bulk?

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.