Dette ordet kostet prins Harry forholdet til William

28/05/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Meningene er delte om de to brødrene noen gang vil komme tilbake på talefot.

Et enkelt ord har kostet prins Harrys forhold til broren prins William og muligheten for enhver fremtidig forsoning, ifølge en kongelig kommentator.

Kommentator Daniela Elser har diskutert den personlige prisen prins Harry har betalt for sin nyvunne følelse av frihet etter å ha publisert sin selvbiografi, «Spare», og har sagt at ett bestemt ord kan ha ødelagt enhver fremtid han måtte ha med William.

"Nøkkelordet" finnes i en passasje som J.R. Moehringer, hans spøkelsesforfatter, skrev for New Yorker om prosessen med å hjelpe kjente mennesker med å fortelle historiene hans.

Daniela Elser fremhever et øyeblikk beskrevet av J.R Moehringer, der hertugen uttrykker sin glede og lettelse over salget av boken og at sannheten er ute.

"Han nevnte rådet mitt, 'å stole på boken', og sa at han var glad han gjorde det fordi det føltes utrolig å ha sannheten frem, å føle stemmen hans var 'fri'. Det var tårer i øynene hans. Min også." sa J.R. Moehringer.

Ordet "fri" symboliserer prins Harrys søken etter personlig frigjøring og hans beslutning om å dele sin side av historien i sin selvbiografi, ifølge den kongelige kommentatoren.

Ved å uttrykke sin frihet og avsløre intime detaljer, inkludert negative fremstillinger av broren, har Harry anstrengt forholdet deres, hevdet hun.

Avsløringer i boken, som Williams påståtte aggresjon og sjalusi, har forårsaket en betydelig splid mellom brødrene, noe som gjør forsoning usannsynlig. Det skriver The Mirror.

I den forstand har jakten på personlig frihet, som representert ved ordet «fri», gått på bekostning av hans forhold til broren.

"Men i jakten på det ene ordet - 'gratis' - har Harry betalt, enten han innser det eller ikke, en usedvanlig høy personlig pris. Det mest åpenbare tapet er kanskje broren hans prins William," sa Daniela Elser.

Læs også:

5 frukt og grønnsaker du aldri bør skrelle Det er flere gode nyheter enn bare det faktum at du ikke trenger å bruke tid på å skrelle.
Nå er det avgjort: Disse hunderasene er de dummeste En hundepsykolog har laget en liste som rangerer hunderaser etter intelligens.