Dette populære "trikset" for å fjerne isen fra vinduene på bilen kan ende opp med å ødelegge den

09/12/2022 07:41

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ekspert advarer mot å bruke populært triks for å fjerne isen fra vinduene i bilen, da det ender opp med å ødelegge den.

Gjennom årene har folk kommet opp med mange kreative måter å fjerne isen fra vinduene, i tillegg til å bruke en snøskrape.

Mange av oss vil ikke vente med å vente på at bilen blir varm og isen smelter. Så det er mange forskjellige triks for å få det til å gå raskere. Noen av dem er mer effektive enn andre.

Men et nytt triks går verden rundt fordi det er så effektivt, men en ekspert advarer mot det fordi det kan skade vinduene.

Det skriver LADbible.

Dorry Potter, en ekspert på National Scrap Car, forklarte hvordan det var et spesielt triks hun ikke syntes var en veldig god idé - til tross for at du sikkert har sett det over hele TikTok.

Potter oppfordret sjåfører til å være forsiktige når de bruker et kjent triks som viser at folk fyller en ziplock-pose eller sandwichpose med varmt eller kokende vann før de gnir den over frontruten.

Hun sier det kan føre til at vinduet får «sprekker» som kan bli større over tid.

"Et triks som sirkulerer hvert år er å ta en ziplock-pose og fylle den med varmt vann og kjøre den over vinduet," sier Dorry.

"Bilister anbefales å være forsiktige når de påfører noe oppvarmet på frontruten, da den dramatiske temperaturendringen kan føre til at små sprekker vises i glasset, noe som kan føre til at vinduet knuses når en ny runde med frost dukker opp."

Dorrys beste forslag er å få et "frontrutedeksel" som beskytter bilen mot nattefrosten.

"En av de beste måtene å unngå å måtte fjerne is fra frontruten er å stoppe den fra å komme på ruten til å begynne med." konkluderer Dorry med.

Læs også:

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.