Disse 4 stedene bør du se etter veggedyr i hjemmet: Spesielt nummer 4 blir ofte glemt

06/05/2024 17:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Ingen vil ha veggedyr innenfor hjemmets fire vegger.

Veggedyr trives ved å suge blod fra mennesker, noe som kan føre til ubehagelige konsekvenser for ofrene.

Uansett om du bor i leilighet eller hus, er det avgjørende å starte kampen mot veggedyr så snart deres tilstedeværelse oppdages.

Studier har vist at veggedyr lett kan spre seg i en eiendom, noe som gjør det viktig å begrense spredningen så snart som mulig.

Det skriver Bolius.

Tidligere kunne du bekjempe veggedyr selv med effektive midler, men den økende motstanden mot de tilgjengelige bekjempelsesmidlene gjør det nå ofte nødvendig å konsultere en profesjonell skadedyrbekjemper.

Når du leter etter de små crawlerne i hjemmet ditt, er det en rekke steder du bør være spesielt oppmerksom på:

  • Senger og madrasser - og i nærheten av dem.

  • Bak skap og bilder.

  • Bak paneler, lister eller løst tapet.

  • Ved rør og kabler.

Veggedyr etterlater ofte små svarte ekskrementer, tomme skinn og rester av egg, selv om gjemmestedene ikke lenger er bebodde.

Det er ikke uvanlig å finne små blodflekker på sengetøyet etter et angrep fra disse blodsugerne.

For å bekjempe veggedyr effektivt, bør sprøytevæske eller insektpulver beregnet for krypende insekter brukes i gjemmestedene og områdene de beveger seg gjennom.

Før behandling må du rydde opp, støvsuge grundig og flytte møbler og inventar for å gjøre det lettere for utrydderen å fungere.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.