Drektig ku føder en kalv: Noen minutter senere får bonden seg en stor overraskelse

17/10/2023 12:00

redaktion

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
De hadde ikke i sin villeste fantasi forestilt seg hva som var skjult inne i den store magen.

Deb og Chuck Beldo har en kufarm i Sebeka, USA, og hadde en høygravid ku som kunne føde når den skulle. Det var kuas tredje fødsel og hennes to forrige hadde resultert i to friske kalver.

Chuck og Deb visste at før denne fødselen var det en sannsynlighet for at kua ville få tvillinger. Men ikke engang i sin villeste fantasi kunne de ha forberedt seg på hva som ville skje.

"Jeg har jobbet med kyr hele livet, og jeg har aldri sett noe lignende før," sa Deb til CBS Local.

Til stor overraskelse for Deb, Chuck og kua fødte hun ikke én, ikke to, men fire friske kalver.

– Det skjedde noe veldig uvanlig i går. En ku fødte fire kalver. Alle har det bra. Moren så litt overveldet ut, men ryddet opp i dem alle sammen. Ut fra det vi har klart å finne er sannsynligheten for at en ku føder fire kalver 1 av 11,2 millioner, skriver Deb på Facebook.

Så det må sies at paret fikk en overraskelse da kua deres ikke var ferdig etter to kalver, men fortsatte å føde.

Mer enn forventet fødte kua fire friske og friske kalver, og CBS har laget et nyhetsinnslag om det, som kan ses her.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.