Du har sannsynligvis disse 2 appene på mobilen din: De bruker opp batteriet ditt

16/10/2023 11:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De fleste har disse to appene på mobilen og faktisk viser det seg at de tar all strømmen.

En ekspert har avslørt at to ekstremt populære apper kan tømme smarttelefonens batteri på svært kort tid. I årevis har dårlig batterilevetid vært en kilde til irritasjon for mange smarttelefonbrukere.

Siden mange apper kjører stille i bakgrunnen på telefonen din, fortsetter de å tømme batteriet når du kanskje ikke engang skjønner det.

Dette kan skje selv når du ikke bruker mobilen, skriver Mirror.

I innstillingene dine kan du se hvilke apper som bruker mesteparten av strømmen din, og her kan du forhindre at de automatisk oppdateres i bakgrunnen hele tiden.

Selv dette tipset kanskje ikke løser problemet for godt, da det fortsatt kan være noen apper som spiser opp kraften din. En teknisk ekspert har nå avslørt de to appene som raskt kan tømme telefonens batteri.

Det er ikke et av de store sosiale mediene som Facebook eller Instagram, som mange kanskje gjetter.

Zeeshan Arif, grunnlegger og administrerende direktør i programvareselskapet Whizpool, fortalte She Finds at det kan hjelpe å ofre de to appene.

Den første du bør slette er den populære treningsappen Fitbit, som direktøren påpeker er en stor kraftsluker.

"Appen er flott for å spore kondisjon og søvn, men det er også et stort batterisvin. Hvis du har en ny iPhone, vil sletting av denne appen spare deg for timer med batterilevetid," sa han.

Den andre appen på tech-guruens liste er Skype. Telekommunikasjonsappen var en gang ledende på markedet for videosamtaler, men i begynnelsen av nedstengningen, da videosamtaler ble avgjørende for så mange, ble Skype forbigått av appen Zoom.

"Hvis du vil spare telefonens strøm så mye som mulig, ikke bruk Skype."

I stedet anbefalte han andre typer apper.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.