Elon Musk varsler dramatiske endringer for ALLE på X

20/09/2023 07:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Angivelig, i fremtiden, må du ty til lommene hvis du er blant dem som huser på det populære sosiale mediet X.

I en tid da sosiale medier har blitt en slagmark for bots og hatefulle ytringer, går Elon Musk frem med en potensiell løsning som kan revolusjonere måten vi samhandler med å være online.

Elon Musk legger ikke skjul på sin advarsel om at det kan være en egenandel på vei for å bruke plattformen «X», tidligere kjent som Twitter.

Dette tiltaket tar sikte på å «bekjempe de mange botkontoene som eksisterer på Twitter», ifølge en AFP-rapport.

Bots, som er automatiserte kontoer drevet av dataprogrammer i stedet for mennesker, har lenge vært en torn i siden for mange brukere.

Disse kontoene er kjent for å spre politiske budskap og hatefulle ytringer, undergrave den autentiske dialogen og utvekslingen av ideer som bør finne sted på sosiale medier.

Derfor kan Elon Musks foreslåtte tiltak være et skritt mot å gjenopprette autentisitet og troverdighet til plattformen.

Og ved å introdusere en månedlig betaling for brukere, kan "X" skape en barriere som forhindrer roboter i å blomstre fritt, og dermed sikre at bare virkelige mennesker deltar i samtalene.

Og selv om dette initiativet er i sin spede begynnelse og mange detaljer gjenstår å fastslå, markerer det en viktig milepæl i kampen mot feilinformasjon og hatefulle ytringer på nettet.

Læs også: