Elon Musk vil legge Twitter bak betalingsmur

10/11/2022 07:36

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Elon Musk har planer om å sette Twitter bak en betalingsmur der folk må betale en månedlig avgift for å bruke det sosiale medie.

Forrige gang Elon Musk prøvde å få folk til å betale for Twitter, med ideen om å måtte betale et engangsbeløp for å få en "konto verifisert", ble alle gale.

Elon lovet at hvis man gjorde det, ville du se "halvparten av annonsene du gjør nå og mye bedre annonser", og du ville få den lille blå markøren som kjente og "viktige" mennesker har.

Selvfølgelig ble det misbrukt fra starten, og folk kjøpte det, og endret navn til 'Elon Musk' og skrev alle slags ting som for det blotte øye kunne se ut som noe den virkelige Elon Musk hadde skrevet.

De har angivelig også ansett noen av de ansatte de sparket sist fredag (4 november) etter å ha latt noen av det ansatte gå "ved en feiltakelse".

Det hele høres ut som litt av et kaotisk rot akkurat nå, men det er en annen idé i rørledningen som virkelig kan riste opp hvordan folk bruker Twitter.

Musk har diskutert å sette den sosiale mediegiganten bak en betalingsmur slik at alle må betale for å bruke den.

De rapporterer at diskusjonene er på et tidlig stadium, så det er ikke klart hvor alvorlig Musk er med å implementere dette ennå.

Unilad skrev at enhver potensiell betalingsmur "ikke ser ut til å være nært forestående", noe som ville være en lettelse for mange mennesker som kanskje er bekymret for at de snart må begynne å betale for Twitter.