Han lurte seg foran i køen i supermarkedet: Det ble hans livs hell

07/05/2024 12:54

Henrik R

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mange har en stor tålmodighet, men når noen sniker seg foran i køen i supermarkedet, krever det virkelig at man holder hodet kaldt. For denne mannen betydde imidlertid den frekke kunden noe ekstremt positivt for han.

Stephen Munoz Espinoza, en 43 år gammel amerikaner, erfarte hva ultimat tålmodighet kan føre til. Han sto i kø ved en lotterimaskin da noen snød seg foran ham.

I stedet for å bli sint, bestemte amerikaneren seg for å kjøpe en lottokupong ved kassen.

Han droppet derfor maskinen og gikk til kassen. Dette viste seg å være den beste ideen han noen gang hadde fått.

Den heldige 43-åringen vant en million dollar på sin kupong. Den maksimale jackpoten i akkurat dette lotteriet er omkring 941 millioner kroner.

Selv om han ikke vant den største premien, var det definitivt en anstendig lønningsdag for den slitne arbeideren.

Grunnen til at han ikke konfronterte den frekke sniker ved maskinen var at han rett og slett var for trøtt etter en lang arbeidsdag.

Etter å ha fått bekreftet at gevinsten var ekte, kunne Stephen Espinoza kunngjøre at han hadde til hensikt å kjøpe et nytt hus til sin familie.

På denne måten oppfylte den 43 år gamle amerikaneren sin drøm, men han kunne også forlate det lokale supermarkedet med hodet hevet og som en ekte gentleman.

Foto: Florida Lottery

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.