En mann bruker 2 millioner dollar i året for å redusere biologisk alder: Bruker sønnens blod

28/05/2023 14:30

Sofie

Nyheter
Foto: Instagram/bryanjohnson_
Foto: Instagram/bryanjohnson_
Programvareutvikler Bryan Johnson jobber mot ett mål - å få kroppen til en tenåring igjen.

45-åringen, som anslås å ha en nettoverdi på rundt 400 millioner dollar, håper å utvikle en ny type anti-aldringsprosess, som jobber fra innsiden og ut.

Det inkluderer å få alle organene hans, inkludert hud, blære, hjerne, penis, hjerte og endetarm, til organene til en 18-åring.

Det viser seg at søken etter evig ungdom er utrolig kostbar, med uhyrlige midler som brukes på toppmoderne medisinske tester og behandlinger, eksperter for å lage den perfekte spise-, sove- og treningsregimet for å holde Bryan i topp form, og et team med leger for å hjelpe ham gjennom den ekstreme prosessen.

Det innebærer en times trening om dagen (med mer høyintensiv trening tre ganger i uken), et vegansk kosthold på nøyaktig 1977 kalorier, å sove på nøyaktig samme tid hver natt, og gjennomgå alle slags nymotens medisinske prosedyrer. Det siste er der sønnen Talmage kommer inn.

Som en del av den siste utviklingen i prosjektet hans, har Bryan vervet sin tenåringssønn som det som er kjent som en "blodgutt". Hvis du ikke er kjent med begrepet "blodgutt", er det like skummelt som det høres ut.

De rikeste av de rike som håper å forsinke aldringsprosessen så lenge de kan, har kjøpt plasmaet fra "blodgutter" (som egentlig bare er unge, friske givere) og tilført det i blodet deres.

Vanligvis utføres plasmatransfusjoner for å behandle pasienter som lider av tilstander som leversykdom, mangel på blodpropp eller brannskader. Men antialdringsfanatikere tror at å injisere seg selv med yngre plasma kan forynge kroppene deres og holde dem til å leve en sunn livsstil lenger.

Mens den kontroversielle prosedyren koster tusenvis av dollar, ser givere bare en liten brøkdel av det - så lenge de består de strenge testene som kreves for å sikre at de er sunne og ungdommelige nok for saken.

I stedet for å gå gjennom alle testene for å sjekke om en tilfeldig donor er egnet for jobben, bestemte Bryan seg for å bruke sitt eget kjøtt og blod.

Faren og sønnen har til og med tatt Bryans far Richard, 70, inn i prosessen, i det som er blitt beskrevet som en tregenerasjonsbytting av blodplasma.

Slik fungerer det: For det første får Talmage en liter blod fjernet og delt fra hverandre av en maskin i plasma, røde og hvite blodceller og blodplater.

Så gjør Bryan det samme mens Talmages plasma mates inn i hans årer. Til slutt får Richard tappet en liter blod i samme prosess mens Bryans plasma mates inn i årene hans.

Selv om FDA tidligere har advart mot å bruke plasmainfusjoner for å imøtekomme anti-aldring, og hevdet at det ikke er "ingen bevist klinisk fordel", sverger Bryan og mange som ham til prosessen. Da han snakket med Bloomberg under transfusjonen, ble faren til Bryan, Richard, litt emosjonell.

"Ja, jeg vant i lotto," sa han. "Det må være en fordel å få så mye volum av ham." Om prosessen faktisk vil gjøre noe for Bryan og Richard og deres organer gjenstår å se, men forskerne er overbevist om at den kommer til å mislykkes.

I en snakk med Bloomberg sa biokjemiker fra City of Hope National Medical Center Charles Brenner: "Vi har ikke lært nok til å antyde at dette er en levedyktig menneskelig behandling for noe.

"For meg er det grovt, bevisfritt og relativt farlig." Bryan håper å publisere dataresultatene fra denne prosedyren i løpet av de kommende månedene.