En mann levde med tvilling inni seg i 36 år

25/06/2023 18:30

Sofie

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mann som ved første øyekast så gravid ut – hadde faktisk en tvillingen inni seg i 36 år uten å vite det.

Sanju Bhagat hadde en svulmende mage i store deler av livet, og de rundt ham syntes det var helt morsomt. Han ble omtalt som den "gravide mannen" da den enorme magen hans fikk ham til å skille seg ut i det lille samfunnet hans.

Bhagat ble født i Nagpur, India, i 1963 og viste ingen tegn til å ha medisinske abnormiteter som et lite barn.

Da han slet med å klare seg og jobbet på en gård for å brødfø familien, ble livet hans enda tøffere da magen så ut til å vokse til et alarmerende punkt i 20-årene.

Dette var åpenbart spesielt rart siden kroppen hans knapt hadde nok mat til å holde seg næret, enn si for at han skulle legge på seg.

Bare fordi han ønsket å fortsette å jobbe og forsørge familien sin, ignorerte Bhagat sin stadig større mage til tross for den konstante latteren han møtte. Han holdt bare hodet nede, ignorerte familiens bekymrede bønner om å bli sjekket og ønsket ikke å ta fri fra jobben.

Men til slutt hadde han ikke noe valg – han ble hastet til sykehus i Mumbai i 1999 etter at den store bulen presset mot mellomgulvet og stoppet ham fra å puste.

Litt forståelig tok Dr Ajay Mehta en titt på Bhagats gigantiske mage og antok at det var en svulst der inne - men han tok veldig, veldig feil.

Legen skar inn i magen som sølte ut væske før han avslørte et faktisk menneske. History Defined rapporterer en lege som husker: «Han stakk bare hånden inn og sa at det er mange bein inni.

"Først kom ett lem ut, så kom et annet lem ut. Så en del av kjønnsorganene, så en del av håret, noen lemmer, kjever, lemmer, hår.

«Vi ble forferdet. Vi ble forvirret og overrasket... Til min overraskelse og gru kunne jeg håndhilse på noen inni meg. Det var litt sjokkerende for meg."

De absolutt forvirrede legene trodde først at det var et tilfelle av "forsvinnende tvillingsyndrom", noe som betyr at Bhagats tvilling kunne ha dødd under svangerskapet og blitt reabsorbert.

Det er mer nøyaktig å si at han var en del av det svært sjeldne "fosteret i fosteret" der den ene tvillingen bokstavelig talt er født inne i den andre.

I utgangspunktet lever den indre tvillingen som en parasitt, men vanligvis ville "vert"-tvillingen innse at noe skjedde - ikke ignorere det som Bhagat. Og han skal angivelig "nektet å se på" "klumpen av hår og kjøtt"-tvillingen som ble fjernet fra ham og nå er tilbake til å prøve å leve et normalt liv.

Frigjort fra tvillingbroren som lever av mageinnholdet, er han angivelig tilbake på jobb hver dag. Selv om naboene hans i samfunnet fortsatt husker at han var deres "gravide mann".

Denne ville saken fascinerte mange, med Twitter-brukere i vantro: "Dette kan ikke være ekte!" Andre skriver: «Så merkelig at det varte i flere tiår.»

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.