En ung kvinne ringte politiet flere ganger for å få hjelp: Noen dager senere ble hun funnet død

29/10/2023 08:00

redaktion

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En ung mor fra Oklahoma ble funnet død dager etter at hun ble arrestert for gjentatte ganger å ringe 911 for å få hjelp.

Hailey Silas, 22, ble tragisk funnet like etter 7 lørdag (21. oktober), med Shelby County Sheriff's Office som bekrefter identiteten hennes tirsdag (24. oktober).

Kroppen hennes ble oppdaget av arbeidere på grensen mellom Arkansas og Tennessee under en rutinemessig inspeksjon av lekteren på Mississippi-elven.

Silas hadde tidligere blitt varetektsfengslet 15. oktober etter å ha ringt politiet fra en bensinstasjon overfor Southland Casino i West Memphis, Arkansas - mer enn 400 miles unna der kroppen hennes ble funnet, ifølge WREG.

Hun ba deretter politiet om å kjøre henne ut av byen fordi noe hadde skremt henne, og fortalte betjentene på stedet at hun hadde et "panikkanfall".

WREG rapporterte at hun senere ble satt i håndjern av offiserer og ført til en politistasjon, senere ba hun om å få snakke med foreldrene sine, og sa at hun var redd og forvirret og ble angivelig bedt om å bli plassert på en "psykiatrisk avdeling".

Onsdag i forrige uke (18. oktober) erkjente en-barnsmoren straffskyld for å ha kommunisert falsk alarm og ble gitt en betinget dom, ifølge registreringer.

Bare tre dager etter det ble Silas funnet død.

På dette tidspunktet er det fortsatt uklart hvorfor Silas var ved grensen, selv om Shelby County Sheriff's Office ikke mistenker stygt spill, rapporterte WREG.

Ingen identifikasjon ble funnet på Silas, men moren hennes, LaRena Darrow, har hevdet at noen har telefonen hennes.

Darrow fortalte WREG: "Og jeg sa: 'Dette er min datters mobiltelefon, hva gjør du på den?"

"Og han sa," Vel, jeg beklager, Hailey har ikke telefon lenger. Omstendighetene rundt Silas' død er for tiden under etterforskning - med nestleder Anthony Buckner som kaller det "ekstremt uvanlig".

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.