Er dette verdens beste jobb? Aldi ser etter en person til å smake på øl

31/07/2023 10:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du elsker øl, er dette sannsynligvis drømmejobben for deg.

Har du noen gang drømt om å få betalt for å smake øl? Aldi, den tyske supermarkedsgiganten, gjør drømmen til virkelighet ved å søke en offisiell ølsmaker for å vurdere deres nye utvalg av øl.

Aldi i England lanserer en ny linje med øl 11. september, og det blir den heldige søkerens jobb å smake på dem. Den utvalgte vil motta 14 forskjellige typer øl, inkludert fire pale ale, tre IPA'er, to ale, to cider, en stout og en pils. Alle disse skal smakes og vurderes og tilbakemeldingene vil bli brukt til å veilede Aldis ledere i deres neste sortiment.

For å få denne unike stillingen, må søkere ha en forkjærlighet for pils og en lidenskap for øl. For å bli vurdert for rollen må folk sende en e-post som forklarer hvorfor de er perfekte for jobben.

De må også oppgi favorittølet Aldi og hvorfor. 27 år gamle Emma Budd ble valgt som Aldis første offisielle ølsmaker i 2022. Hun imponerte dommerne med søknaden sin, og forklarte hvor mye hun elsket øl.

Hun hadde til og med prøvd lokalt brygget øl i 51 land, inkludert Antigua, Mykonos og St. Lucia. "Vi er alltid ute etter å fornye og begeistre når det kommer til ølutvalget vårt, og eksperimentere med smaker som kaffe, karamell og vannmelon.

Emmas meninger var avgjørende for å veilede oss i årets produkttilbud, spesielt når det gjelder øl med smak, så vi gleder oss til å se hva årets søkere kommer med.

For ølelskere er det den ultimate muligheten. Lykke til alle sammen." sier Julie Ashfield, innkjøpsdirektør i Aldi UK.

Det er ikke nevnt om det kun er personer bosatt i England som kan bli smakstestere for Aldi, men nedenfor kan du se hvilke krav som er for å søke jobben.

For å søke på rollen som Official Beer Taster, bør interesserte parter sende en e-post til [email protected] med følgende informasjon: Fullt navn, bevis på alder (kopi av pass eller førerkort), lenker til sosiale medier (hvis aktuelt) , en 150 ords forklaring på hvorfor de bør velges til rollen og deres favoritt Aldi-øl og hvorfor.

Det er åpent for søknader frem til mandag 21. august.