Er hun Madeleine McCann? Nå er det nyheter om DNA-svarene

23/03/2023 10:22

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Instagram/Politi
Foto: Instagram/Politi
Nå er det nyheter i saken om DNA-prøvene som skal vise om Julia Wendell faktisk er den savnede jenta.

Julia Wendell ble berømt da hun sto frem og hevdet at hun var den savnede britiske jenta Madeleine McCann.

Siden den gang har saken fått oppmerksomhet verden over, og nå er det på tide å avgjøre saken en gang for alle.

Julia Wendell sendte inn noen DNA-prøver for en stund siden, og nå er det nyheter når det gjelder dem.

DNA-svarene vil være klare innen utgangen av denne uken. Det er ifølge en etterforsker som undersøker påstandene hennes.

I tillegg til oppstyret rundt Julia Wendell, har hun også andre resultater som vil vise seg å være fatale for henne - enten hun er Madeleine McCann eller ikke.

I kjølvannet av skjelettsmerter, neseblod og «unormale» blodprøver mistenkes det at jenta kan ha leukemi.

Hennes talsperson Dr. Fia Johansson, privatetterforsker og selverklært synsk, sier at hele situasjonen er svært stressende:

– Det ene er DNA-testen hennes. Den andre er helsen hennes. Begge deler er veldig stressende, og begge gjør at hun føler seg veldig ukomfortabel og sårbar, sier hun.

I tillegg vil Dr. Fia Johansson gi en oppdatering på Julias DNA-resultater, som vil avsløre om jenta er Madeleine McCann eller ikke.

– Når DNA-testen kommer, som jeg egentlig venter på hver dag, vil vi matche den med en DNA-test av Madeleine McCann, forklarte hun.

Det er flere direkte likheter mellom jenta som forsvant og Julia Wendell. Blant annet har de begge en sjelden øyesykdom som gjør at pupillen ser misdannet ut.

Bortsett fra det husker Julia Wendell veldig lite fra barndommen, og det er ingen sykehusjournaler fra de første fem årene av livet hennes, noe som også er ekstremt rart.