Er hun Madeleine McCann? Nå er det nytt

13/03/2023 13:10

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Politiet/Instagram
Foto: Politiet/Instagram
Nå kan alt bli avslørt.

Julia Wendell, den polske kvinnen som tror hun kan være Madeleine McCann, har angivelig sendt inn DNA-prøver for å bevise om hun er den savnede jenta.

Nærmere bestemt har hun angivelig sendt inn tre DNA-prøver for rettsmedisinske analyser, samt en genetisk test for å fastslå hennes forfedre.

Den 21 år gamle polske kvinnen er for tiden i California etter at hun ble sendt bort fra hjemlandet i kjølvannet av å ha mottatt drapstrusler.

Hun gikk viralt på Instagram etter å ha delt "bevis" på at hun er Madeleine, Leicestershire-jenta som forsvant på en familieferie i Portugal i 2007.

Julias påstander blir etterforsket av privatdetektiv Dr. Fia Johansson, som er sammen med henne i et safehouse i California.

Dr Fia Johansson kommenterte hva DNA-testene betyr for saken: "Hvis resultatene kommer tilbake at hun er britisk eller fra det området, vil vi fortsette vår etterforskning av Madeleine McCann og kommunisere med detektivene i Portugal," sa privatdetektiven.

Julias familie i Polen har benektet påstandene hennes. Ifølge Dr. Johansson har moren og faren også blokkert Julias nummer og nekter å ta sin egen DNA-test.

Privatdetektiven og teamet hennes har ikke funnet noen sykehusjournaler for Julia knyttet
til de første fem årene av livet hennes.

Julia har hevdet at hun ikke husker mye av barndommen, og at hun aldri ble behandlet som en del av familien av foreldrene eller søsknene.

Hun fortalte den gang at hun ble misbrukt av en tysk pedofil som så ut som en tidligere mistenkt i Madeleines forsvinning.

Hun skal også ha funnet et familiebilde av mannen i huset til en eldre slektning.