Etter 27 år: Mann tiltalt for drapet på Tupac Shakur

30/09/2023 20:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå er han siktet for drapet på rapperen Tupac Shakur, som ble drept i 1996

Tupac Shakur ble skutt 7. september 1996 mens han satt i en BMW kjørt av Death Row Records-sjef Marion 'Suge' Knight. De stoppet for rødt da skudd ble avfyrt fra en hvit Cadillac.

En uke senere var Tupac død, og siden den gang har mysteriet om hvem som drepte ham undret verden. Men nå, 27 år senere, ser det ut til at saken kan bli henlagt, skriver B.T.

Duane 'Keffe D' Davis er dermed tiltalt for drapet som fant sted i 1996, etter at en storjury i Nevada har vurdert saken. 60 år gamle Duane Davis er et av de siste levende vitnene til den dødelige skytingen av BMW-en Tupac kjørte i.

Ifølge Marc DiGiacomo ved statsadvokatens kontor blir Duane nå tiltalt etter at den store juryen har vurdert saken i «flere måneder».

Han kan også si at Duane Davis antas å ha beordret Tupac Shakur til å dø. Han ble pågrepet fredag ​​morgen mens han var ute på tur.

Duane Davis har lenge vært kjent for etterforskere og har tidligere innrømmet i intervjuer og i biografien 'Compton Street Legend' at han var til stede i Cadillac hvor skudd ble avfyrt.

Politiet ransaket derfor for bare noen måneder siden hans kones hjem i Las Vegas, hvor det ble sagt at de lette etter gjenstander «relatert til drapet på Tupac Shakur».

Læs også: