Etter dramaet i Koldstad håndball: Nå blir det TV 2-serie

23/08/2023 11:04

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Håvard Wettland Gossé/TV 2
Foto: Håvard Wettland Gossé/TV 2
Helt siden ideen om å etablere verdens beste håndballag i Trondheim ble født i 2021, har Kolstad Håndball blitt overvåket av et team med kameraer.

I den kommende TV-serien 2 vil seerne følge nøye med på oppturer og nedturer i klubben. Det skriver TV2 i en pressemelding.

– Det har skjedd mye rundt Kolstad håndball de siste månedene, og nå gleder vi oss til å vise hva som skjer på innsiden av den mye omtalte klubben. Vi ser frem til å vise frem både de nære idrettsøyeblikkene, og utfordringene en satsende norsk håndballklubb står overfor med en klar ambisjon om å bli verdens beste håndballklubb, sier programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2, Trygve Rønningen.

TV 2-seerne inviteres til å bli med på innsiden av et sportseventyr i norsk historie og kan bli med på reisen fra idé til sluttresultat.

Publikum bringes også nærmere menneskene bak overskriftene og får en dypere forståelse av de personlige kostnadene som følger med store sportslige ambisjoner.

I 2023 kom også stjernespiller Sander Sagosen tilbake til hjembyen Trondheim og Kolstad Håndball. Han gleder seg til å ta seerne med bak kulissene i klubben.  

– Jeg er virkelig glad for at denne serien lages, og jeg ser fram til å følge episodene neste høst, sier Sagosen.

Bak denne dokumentarserien står produksjonsselskapet BERRE, som har fått eksklusiv tilgang til klubben og superstjernene på laget.

– Denne serien kommer til å røre og engasjere mange – nasjonalt og internasjonalt. Vi er stolte over at vi som regionalt produksjonsselskap lager denne serien sammen med TV 2, sier daglig leder Lasse Berre.

Dokumentarserien kommer på TV 2 i løpet av høsten 2024.

Foto: Håvard Wettland Gossé/TV 2

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.