Etter funn i lokal dam: Politiet bekrefter

02/06/2023 07:30

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
I forbindelse med McCann-saken startet en større leteaksjon i en lokal dam i Portugal. Nå bekrefter politiet funnet.

I forrige uke hadde politiet en massiv tilstedeværelse ved en dam sør i Portugal da det ble mistenkt bevis som kunne hjelpe i etterforskningen av Madeleine McCann-saken.

Og nå kan Sky News  dele nyheten om at politiet bekrefter at de har funnet en rekke gjenstander i forbindelse med etterforskningen.

– Et spesifikt område langs dammen ble undersøkt for mulige bevis. Flere gjenstander ble beslaglagt under ransakingen. De vil bli analysert i løpet av de kommende dagene og ukene (...) Det er ikke mulig på nåværende tidspunkt å konkludere om noen av gjenstandene er knyttet til Madeleine McCann-saken, sier påtalemyndigheten i Braunschweig.

Etterforskningen ved dammen varte i tre dager, og ble avsluttet 25. Mai.

– Etterforskningen her i Braunschweig mot den mistenkte 46-åringen er ventet å fortsette en stund til, skriver påtalemyndigheten, med henvisning til den tyske mannen Christian Brückner, som er hovedmistenkt i saken.

Brücker sitter for tiden fengslet i Tyskland for en voldtektssak som fant sted i Praia de Luz - samme sted som Madeleine McCann forsvant i 2007.

Den siktede mannen var selv bosatt i Prada de Luz da den unge jenta forsvant.

Brücker fortsetter å erklære seg ikke skyldig i å ha noe med saken å gjøre.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.