Etter mye drama i Ingebrigtsen familien: Nå tar de stor beslutning

24/11/2023 11:53

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Nå tar de en stor beslutning.

Det har vært en utfordrende periode for ekteparet Tone (53) og Gjert Ingebrigtsen (57), spesielt etter anklagene fra deres tre sønner om vold i oppveksten.

Et familiemedlem har nylig anmeldt Gjert for vold i nære relasjoner, og politiet har igangsatt en etterforskning.

Gjert har opprettholdt en lav profil og latt advokaten John Christian Elden håndtere uttalelsene.

Imidlertid åpnet Gjert seg i podkasten «Skyld og Skam», hvor han snakket om hvordan familiekonflikten har påvirket ham og kona Tone gjennom de nesten 40 årene de har vært sammen.

- Først og fremst vil jeg si unnskyld til kona mi. Hun er blitt et uskyldig offer i denne jakten på mål. Hun bærer på en måte sår på vegne av alle. Hun bærer mine, og hun bærer barna sine, uttalte Gjert i podkasten.

Ryktene rundt familien har vært intense, men ifølge Se og Hør står Tone og Gjert sterkt sammen.

Kilder indikerer at de nå planlegger en fremtid i Spania, hvor de allerede er i gang med å bygge en ny boligbase. Det skriver Se og Hør.

Valget av Spania er ikke tilfeldig, da Tone tidligere har hatt et nært forhold til landet, og foreldrene hennes drev en restaurant der da hun var ung.

Da Tone var bare 13 år gammel, flyttet hun til det norske folks kjære ferieparadis sammen med familien sin. Her var foreldrene med på å etablere en restaurant i Fuengirola på den herlige spanske solkysten.

Tone fikk muligheten til å gå på en spansk skole, hvor hun lærte språket og kulturen, og trivdes svært godt. Imidlertid varte ikke oppholdet for alltid. Savnet etter norske venner ble sterkt, og til slutt lot foreldrene datteren flytte hjem for å bo hos mormor og fullføre ungdomsskolen i Norge.

Til tross for de pågående hendelsene ser det ut til at ekteparet tar et nytt skritt i livet

Ekteparet Tone og Gjert Ingebrigtsen ser ut til å ta en ny retning i livet. Ifølge Se og Hør antyder planlegger de å tilbringe mer tid i utlandet, spesielt i deres kommende bolig i Spania.

Tone har tidligere funnet styrke og avkobling under solfylte ferier i Spania, og nå ser det ut til at hun har overtalt Gjert til å vurdere en mer permanent tilværelse i landet.

Advokaten John Christian Elden, som representerer Gjert Ingebrigtsen, har ingen kommentar til saken, ifølge Se og Hør.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.