Etter noen turbulente år som statsminister: Det må hun gjøre nå

15/07/2023 16:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidligere statsministeren vil ikke kjede seg.

'Internasjonal foreleser'. Jada, det er ikke en like prangende tittel som et lands statsminister, men noen ganger er stillingsbeskrivelsen mer spennende enn stillingstittelen.

Den finske avisen Helsingin Sanomat kan fortelle om hva landets tidligere statsminister Sanna Marin skal bruke tiden sin på nå.

Marins nye arbeidsplass er hos det USA-baserte firmaet Harry Walker Agency, som også har så fremtredende navn som Barack og Michelle Obama, Bill og Hillary Clinton, og Boris Johnson lenger ned i gangen.

Den 37 år gamle Marin hadde rollen som Finlands statsminister fra desember 2019 til 20. juni i år, som representant for Finlands sosialdemokrater.

Da hun overtok rollen som landets statsminister etter Antti Rinne, ble hun verdens yngste regjeringssjef.

Til tross for internasjonale lovord da hun tok på seg ministerrollen, ble Marin fanget i en mediestorm som lenge ble ansett som det hun ville bli husket for.

En lekket festvideo i fjor viste at statsråden moret seg i en festlig atmosfære, men kort tid etter begynte ryktene å florere om at Malin var blitt sett på narkotika.

Siden media begynte å bringe de skandaleoverskriftene fra starten av, har Malin avvist anklagene. Hun endte til og med opp med å frivillig ta en rusprøve, som viste et negativt svar.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.