Etter rykter om dårlig helse: Kreml deler video av Putin og den tsjetsjenske lederen Kadyrov

09/10/2023 08:00

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Putin møtte nylig Ramzan Kadyrov, Tsjetsjenias leder, for å ta opp rykter om Kadyrovs helse.

Det har vært spekulasjoner om at Kadyrov lider av alvorlige helseproblemer, noe han selv har avvist.

Alexey Venediktov, tidligere sjefredaktør for Echo of Moscow, hadde tidligere hevdet at Kadyrov ble innlagt på sykehus med "alvorlig nyresvikt" som krever "hyppig hemodialyse".

Kadyrov hadde tidligere lagt ut en video på sosiale medier som benektet ryktene, og sa at han var på et sykehus i Moskva for å besøke en syk slektning.

Den siste videoen – som er omtrent fire sekunder «lang», viser ham med Putin, men viser ikke Kadyrovs ansikt. Dette melder SkyNews.

Møtet kommer også etter at Kadyrov publiserte en video av sin tenåringssønn som slo en fange anklaget for å ha brent en kopi av Koranen.

Kreml har nektet å kommentere hendelsen. Putin berømmet den «positive dynamikken» i Tsjetsjenia, som han tilskriver Kadyrov.

Den russiske lederen har gitt Kadyrov frie hender til å styre den sørlige muslimske regionen i bytte mot stabilitet og lojalitet etter kriger på 1990- og 2000-tallet.

Kadyrov har vært en uttalt tilhenger av Russlands invasjon av Ukraina og har kritisert russiske befal.

Han har til og med foreslått at Russland bør vurdere å bruke et lavytende atomvåpen i Ukraina.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.