Etter voldsomt haiangrep: Mann fikk foten revet av

28/08/2023 19:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock / OBS: Genrefoto
Foto: Shutterstock / OBS: Genrefoto
En 44 år gammel mann kjemper for livet på sykehus etter at han ble angrepet av en hai. Et øyenvitne hevder at mannens fot ble "revet av".

Skremmende scener utspilte seg på den australske østkysten fredag ​​morgen. En 44 år gammel mann ble hardt skadet i et haiangrep og ble deretter fraktet til sykehus, hvor han nå kjemper for livet. Dette skriver det australske mediet News.

En talsperson for redningsmannskapet sier at mannen pådro seg flere beinskader og ifølge et øyenvitne ble foten til mannen fullstendig «revet av» under hendelsen.

– De prøvde å snakke med ham, men han var helt stille, han var frossen, sa øyenvitnet til et lokalt medie, ifølge News.

– De prøvde å binde beinet hans med tauet fra surfebrettet og noen pinner for å holde det strukket. Ifølge politiet ble mannen hjulpet i land av andre surfere.

Andre øyenvitner forteller at haien forsøkte å angripe igjen, men at gruppen klarte å nå land i tide. Stranden har senere blitt midlertidig stengt.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.