Facebook i problemer: Sånn får du den vanlige 'feeden' tilbake

24/08/2022 10:11

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Facebook har hatt store problemer siden i morges, og det betyr at feeden din har blitt veldig mystisk.

Hvis du går inn på Facebook-feeden din og ikke ser annet enn kommentarer til kjente og rare memes, ikke bekymre deg. Du er ikke den eneste som har problemet, og du kan fikse det igjen ganske raskt.

Hvorfor Facebook har gjort den siste oppdateringen med feeden, vet ingen, og det er mange indikasjoner på at det er en feil. Det er ikke mye interessant å se de nåværende innleggene som fyller feeden din.

Heldigvis kan du få passform 'vanlig' feed tilbake, og det krever ikke noe mer enn å trykke på en knapp.

For kort tid siden introduserte Facebook 'Feeds' -fanen, og denne knappen tar deg tilbake til feeden du lenge har vært vant til.

Sånn får du feeden din tilbake

Hvis du er på en Android-telefon, åpner du bare Facebook-profilen din, og deretter trykker du på denne knappen som vi har merket med en rød sirkel i dette bildet.

Foto: Dagens.dk

Når du klikker på den nevnte knappen, blir du ført til en feed som ligner på det du har sett på de siste årene. Dette unngår irriterende innlegg fra folk du ikke kjenner som har kommentert noe mystisk på en kjendisprofil.

Hvis du har en iPhone, vil du på de fleste telefoner kunne se knappen nederst på Facebook-profilen din. Ikonet skal imidlertid se likt ut.

På datamaskinen er saken litt annerledes.

Der må du se på venstre side. Her vil du se 'Nylig' -fanen. Hvis den ikke vises på skjermen, klikker du på 'Se mer'. Etter det bør 'Siste' være lenger ned.

Foto: Screenshot Dagens.dk