Familieferie endte i hjerteskjærende tragedie: 5 år gammel gutt mistet livet på tragisk vis

28/11/2023 07:00

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Denne forferdelige hendelsen har etterlatt familien «helt knust».

En hjerteskjærende hendelse rammet en Birmingham-familie mens han var på ferie i Egypt, hvor en fem år gammel gutt tragisk druknet i hotellbassenget.

Kelan Logan-Derench fra Sutton Coldfield i Birmingham falt i bassenget 24. november, bare en dag etter ankomst til Egypt med sin mor, eldre søster og bestemor.

Denne forferdelige hendelsen har etterlatt familien «helt knust».

Det skriver The Mirror

Ifølge familien ble den lille gutten beskrevet som en livlig og glad gutt. Kelan hadde en eldre søster og skulle bli storebror i februar.

En GoFundMe-kampanje, satt opp av en venn av Kelans mor, har så langt samlet inn rundt 12 000 pund for å støtte familien.

GoFundMe-innlegget beskriver den opprivende hendelsen: "Fem år gamle Kelan Logan-Derench fra Sutton Coldfield dro på sin første utenlandstur til Egypt 24.11.2023 sammen med sin mor, storesøster og bestemor. Men dagen etter mistet han hjerteskjærende livet i en tragisk ulykke da han falt i svømmebassenget. Ingenting kunne gjøres for å redde ham, og han mistet livet."

Denne tragedien har kastet et tungt slør av sorg over familien, og etterlot dem i ubeskrivelig smerte etter tapet av deres elskede fem år gamle Kelan under det som burde ha vært en lykkelig og minneverdig familieferie.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.