Fansen gleder seg: Skuespilleren vender tilbake til den ikoniske rollen

27/01/2023 11:44

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Seriefavoritten Neil Patrick Harris vender tilbake som karakteren Barney Stinson.

Det var mange triste fans over hele verden som måtte ta farvel med Ted, Robin og resten av vennegjengen da TV-serien «How I Met Your Mother» rullet over skjermen for siste gang i 2014.

Men for å sitere seriens mest populære karakter: "Når jeg føler meg trist, slutter jeg bare å være trist, og er fantastisk i stedet" Og selv samme karakter får seerne nå et gledelig gjensyn med. Det skriver Se og Hør.

Skuespilleren Neil Patrick Harris hopper i drakten igjen og vender tilbake til rollen som den arrogante sjarmøren Barney Stinson i den nyeste sesongen av «How I Met Your Father», den nye oppfølgerserien basert på den originale hitserien.

Barney Stinson ble introdusert i den aller første episoden av «How I Met Your Mother», og ble raskt seriens komiske hovedperson i den fem mann store vennegjengen.

Serieoppfølgeren «How I Met Your Father» hadde premiere i januar i fjor, men fikk ikke de samme varme anbefalingene eller fanstøtten som forgjengeren.

Men kanskje vil Harris' tilbakekomst endre populariteten. Skaperne av serien, Isaac Aptaker og Elizabeth Berger, gleder seg til Neil Patrick Harris «suites» igjen.

«Vi tok en kreativ Zoom-samtale med ham der vi snakket om hvilke ideer vi hadde, og det var det. Han var klar for det, noe som bare var utrolig for oss. Det var den beste måten vi kunne tenke oss å komme tilbake på, sier Elizabeth Berger.

«How I Met Your Father» og dens forgjenger kan nå streames på Disney+.

Læs også:

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.