Feriemareritt: Nå advarer moren mot solkrem

28/07/2023 13:30

Sofie

Nyheter
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En 11 år gammel gutt fikk drømmeferien sin i Tyrkia ødelagt etter å ha blitt alvorlig solbrent til tross for at han var dekket av faktor 50, hevder moren.

Det var en strandferie med smerte og tårer for familien Ellis fra Retford i Nottinghamshire da de dro på ferien sønnen Kainen Ellis lenge hadde drømt om. Selv om sommeren er deilig, har den også sine utfordringer.

Insektbitt, hudsår og ikke minst solbrenthet. Sistnevnte kom Kainen til å føle på sin egen hud. I løpet av ferien fikk han en veldig kraftig solbrenthet. Dette er skrevet av The Sun.

Jessica Ellis, som er moren til Kainen, sa at han ble slaktet inn i faktor 50 Nivea-solkrem hver dag. Han satt imidlertid igjen med en alvorlig brannskade etter en uke i solskinnet på Eftalia Splash Resort i Antalya.

Som et resultat ble han tvunget til å bruke den andre uken av ferien til å «gjemme seg» på hotellrommet mens søsknene hans, som hadde brukt en annen solkrem, fortsatte å plaske rundt i bassenget.

Hver morgen fikk Kainen besøk av leger da blemmer hadde dukket opp på huden hans. Kainens mor er knust over det som har skjedd med den lille gutten hennes – og nå går hun ut med en advarsel til foreldre om å bruke solkrem.

Selv om sønnens hud har blitt bedre, frykter familien at han kan sitte igjen med permanente merker på huden. En talsperson for Nivea sa at de etterforsker hendelsen og at selskapet er i kontakt med familien for å forstå mer om hva som skjedde.

"Dette var vår første ferie siden 2019 og det kostet £5000 for oss alle å reise, men min sønns ferie ble ødelagt," sa Jessica Ellis, som fortsatte:

"Han var dekket av blemmer over både armer og skuldre. Han hadde uutholdelige smerter."

"Jeg kommer aldri til å bruke solkremen igjen - det er et kjent merke og jeg er bare så skuffet."

Ifølge The Sun påførte moren Nivea Kids Sun Cream Trigger Spray SPF50 på Cains skuldre og armer. Nivea-talspersonen sa:

"Vi er for tiden i kontakt med forbrukeren for å forstå mer om hva som skjedde og for å få relevant produktinformasjon som vil hjelpe vår hasteundersøkelse... Vi tester grundig... slik at vi alltid kan sikre en konstant høy -kvalitetseffektivitet og forbrukersikkerhet for alle Nivea Sun-produkter."

Til slutt anbefaler Nivea-talspersonen å bruke solkrem regelmessig og søke skygge mellom 11:00 og 15:00, når solen er mest intens.