Festival avlyst i siste sekund

10/07/2023 12:30

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Festivalen må skuffe gjestene.

Gjestene, som skulle ha vært til stede på årets Wickmannfestival på Falster om ikke mindre enn 20 dager, har gledet seg til festivalen finner sted.

Men det kommer ikke til å skje.

«2023-byr på: AVLYST!», står det på Wickmann festivalens nettsider.

Foreningen bak festivalen har måttet avlyse fordi den har kommet under konkursbehandling.

Det bekrefter festivalen selv på sine nettsider.

"Foreningen Wickmanns Venner, som arrangerer Wickmannfestivalen 2023, er satt under konkursbehandling 7.juli 2023, og det er grunnen til at festivalen fra 27.07.23 til 30.07.2023 er avlyst", skriver de.

Styreleder i foreningen, Danny Wickmann, sier til nettstedet at det har vært vanskelig å få endene til å møtes.

"Som styreleder må jeg beklage at min strategi feilet og at foreningen har måttet skuffe mange mennesker som hadde planlagt ferien sin for å kunne oppleve Wickmann-festivalen, musikere som hadde gledet seg til å underholde folk, og de frivillige som hadde tatt seg fri for å jobbe for å skape en god opplevelse," det sier styrelederen.

Ifølge festivalen er det særlig sviktende billettsalg og store økonomiske utfordringer som har ført til konkurs.

– Det skyldes for lavt billettsalg og et påfølgende for stort forventet underskudd. Avholdelsen av festivalen kunne derfor ikke anses forsvarlig, slik styret vurderte at foreningens videre drift ikke kunne opprettholdes, skriver festivalen på sine nettsider.

Har du billett til festivalen, bør du kontakte advokatfirmaet som administrerer konkursen.

Wickmannfestivalen skulle etter planen finne sted fra 27. juli til 30. juli.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.