Fikk tatovert kjærestens navn i pannen: Nå angrer hun

14/11/2023 13:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Ana var "under nålen" forrige uke. Nå angrer hun.

De fleste vet at en av de største no-gos når det kommer til kroppsblekk er å få kjæresten din tatovert. Derfor er det ikke så rart at folk fikk sjokk da Ana Stanskovsky forrige uke delte en video av seg selv på TikTok, der hun fikk tatovert «Kevin» (kjærestens navn, red.) i pannen.

Nå har imidlertid Ana Stanskovsky, som har nesten 33 millioner visninger på videoen sin, innrømmet at den var falsk. Det skriver The Mirror.

Da hun opprinnelig delte videoen, sa Ana: "Ja, det er ekte. Jeg kan ikke engang tro at jeg gjorde det. Jeg vet at det er litt sprøtt. Men jeg liker å uttrykke følelsene mine, og jeg mener at hvis du virkelig elsker noen, vil du må kunne vise det."

Nå har hun imidlertid innrømmet at den er falsk – og grunnen til at hun gjorde det falske tatoveringstuntet er fordi hun angrer på de andre tatoveringene sine og vil forhindre at andre gjør samme feil.

I en oppfølgingsvideo på sosiale medier, der hun tørket navnet Kevin av pannen, forklarte hun: «Alt jeg skal si er at jeg angrer på tatoveringen min...men ikke denne».

"Fordi dette ikke er en ekte tatovering. Jeg vil at alle skal vite at jeg angrer på tatoveringene mine, og du kan angre på dine når du blir eldre. Og som en som er fullstendig dekket av tatoveringer, føler jeg at det er mitt ansvar å si fra. , del min erfaring, og når folk ser meg på sosiale medier, er det første de legger merke til ved meg, tatoveringene mine, så hvis jeg skal påvirke folk, kommer jeg til å påvirke dem på riktig måte, legger hun til.

Ana fortsatte med å forklare at da hun tok sin første tatovering for ti år siden, sa moren og vennene hennes at hun ville angre på det, men hun hørte ikke etter – kanskje fordi de ikke hadde noen tatoveringer selv.

Ana tror imidlertid nå at hvis hun hadde hørt det fra noen som allerede var «dekket av tatoveringer» og angret på valget, ville hun tatt det mer seriøst.