Fleetwood Mac-legenden Christine McVies dødsårsak er offentliggjort

05/04/2023 08:46

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
I november døde Mac Christine McVie, som spilte keyboard og sang i bandet Fleetwood Mac. Nå er dødsårsaken kjent.

Christine McVies døde som følge av blodpropp i hjernen.

Det melder mediet The Blast, som har fått tak i dødsattesten.

Ifølge dødsattesten led den britiske sangeren av atrieflimmer og hadde blitt diagnostisert med en aggressiv form for kreft.

Dødsfallet ble kunngjort av familien tilbake i november, som sa i en uttalelse at hun hadde gått fredelig bort på sykehus etter kort tids sykdom.

I juni fortalte Christine McVie i et intervju med Rolling Stone at hun led av dårlig helse. I intervjuet beskrev hun at kroniske ryggproblemer gjorde det vanskelig for henne å reise seg.

Christine McVie ble med i Fleetwood Mac i 1970, bare tre år etter at gruppen ble dannet i 1967.

Hun sto bak noen av Fleetwood Macs største hits som «Little Lies», «Everywhere», «Don't Stop», «Say You Love Me» og «Song Bird».

I 1998 ble Fleetwood Mac innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame. Samme år kunngjorde Christine McVie at hun forlot bandet, med henvisning til flyskrekk og panikkanfall som en del av grunnen til at hun måtte slutte. Imidlertid kom hun tilbake til bandet i 2014.

Etter hans død kunngjorde Mick Fleetwood i februar at Fleetwood Mac ikke lenger ville opptre.

Læs også:

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.