Flere sendt til legevakten etter togtur

23/12/2022 09:06

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ordinær togtur tok en uventet vending torsdag kveld.

Torsdag 22.12 startet den travle juletrafikken for alvor. Det forventes å vare til 26. desember.

Mange reiser hit med både bil og/eller tog, hvor det er alvorlig press på flere strekninger.

Torsdag kveld ble det imidlertid noe mer kaotisk da det røk i et DSB-tog på vei fra København til Jylland.

Det opplyser DSBs pressetjeneste for Ritzau.

Heldigvis var det bare i en enkelt vogn, og passasjerene kunne derfor flyttes til andre deler av toget. Problemet var imidlertid ikke helt løst ennå, fordi flere passasjerer var blitt syke som følge av røyken.

Derfor måtte de settes av på Køge Stasjon slik at de kunne komme til legevakten for å bli sjekket.

Og det var ikke få som måtte slippes av her. – Det er snakk om en god håndfull som er kjørt til legevakten for sjekk, sier DSBs pressetjeneste.

DSB oppfordrer passasjerer som føler seg dårlige til å kontakte DSBs kundeservice og legevakten. Det er foreløpig ikke kjent hva som forårsaket røyken i togvognen.

Pressetjenesten viser også til at passasjerer som er mer enn 30 minutter forsinket kan søke om reisegaranti via DSBs nettsider.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.