Fly til Lanzarote har snudd på grunn av tekniske problemer

03/04/2023 10:16

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Et fly som tok av mandag morgen måtte snu på grunn av tekniske problemer.

– Vi har et fly som kommer tilbake til oss, bekrefter pressevakt Agnes Jantzen Kreinøe fra København flyplass overfor B.T.:

– Piloten har hatt en teknisk indikasjon i flyet, men utfordringen burde vært løst og han kan lande normalt, sier han.

Det er et fly fra selskapet JetTime, som var på vei til Lanzarote – anropsnummeret er JTD261.

Den hadde en planlagt avgang klokken 8:15.

Flyet nådde imidlertid bare å være halvannen time i luften før det landet igjen like før klokken 10 på samme sted fra der det tok av tidligere i morges: på Københavns lufthavn.

Hvis du følger flyets rute på overvåkingssiden Flightradar24, kan du se at flyet først sirklet noen ganger sør for København.

Deretter fløy den ned mot sørspissen av Sjælland før den tok en skarp sving først vestover og deretter nordvestover opp over Fyn.

Jet Time-flyet nådde også Jylland, hvor det snudde over Kolding og satte kursen østover mot Københavns lufthavn.

Foto: Flightradar24

Pressevakt Agnes Jantzen Kreinøe opplyser at det er av sikkerhetsmessige årsaker at JTD261 er returnert, selv om problemet ser ut til å være løst.

Det er foreløpig ikke kjent når de mange gjestene om bord på flyet vil kunne dra på påskeferie på Lanzarote.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.