Flyvertinne avslører: Har hemmelige oppgaver som få vet om

16/12/2023 23:00

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En flyvertinne har nå avslørt at personalet på et fly har «ukjente» oppgaver som svært få vet om.

Flyvertinner har en utfordrende og ofte oversett rolle i luftfarten.

I tillegg til å være et smilende ansikt som ønsker passasjerer velkommen, er de trent for oppgaver som ikke alle vet om. Sådan skriver Lad Bible.

'Ukjente' oppgaver

Stort ansvar er en del av dagliglivet til flyvertinnene, og nå har en erfaren flyvertinne ved navn Kat Kamalani gitt innsikt i arbeidet med TikTok: "Når du setter deg på flyet og ser det smilende ansiktet vårt, ser vi faktisk opp og ned på deg og prøver å finne ABPene våre."

ABP står for 'Able Bodied Person' og dekker personer som kan bistå i nødssituasjoner. Det kan enten være brannmenn, leger og mye mer.

"I nødstilfelle vet vi hvem på flyet som kan hjelpe oss", forklarer Kat. Flyvertinnenes ansvar stopper imidlertid ikke der.

I tillegg til å identifisere potensielle hjelpere, er de også opplært til å gjenkjenne tegn på menneskehandel. "Mye skjer i bransjen, og sikkerheten til passasjerene våre er vår første prioritet", sier Kat.

Spesielt motto

Flyvertinner navigerer i et hav av uventede hendelser i løpet av en dag, og det er derfor de har et spesielt motto; 'Cola eller slag': «Vårt motto for klokken (den passasjerene bruker til å ringe personalet, red.) er «Cola eller slag».

Et trykk på knappen kan både være fordi noen vil ha noe å drikke, eller fordi noen er i ferd med å få hjerneslag», forklarer en flyvertinne til The Sun.

Flyvertinnene vet aldri hva som venter dem når ringeklokkene ringer. Heldigvis er de fleste tilfeller ikke alvorlige.

Du kan se Kat Kamalani forklare om de "ukjente" pliktene til flyvertinnene nedenfor.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.