Flyvertinnene tilbyr det under alle flyreiser: Nå avslører de den pinlige grunnen til at du aldri skal si ja

07/06/2024 15:56

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Ja, det er fristende, men det er bedre å vente til du lander, lyder oppfordringen.

En TikTok-video har skapt oppsikt på sosiale medier, der en flyvertinne har valgt å avsløre de skjulte årsakene til at det kan være en god idé å ikke nyte en kopp kaffe på neste flyreise.

Videoen ble delt av Kevin, et kabinbesetningsmedlem i et amerikansk flyselskap som ofte deler morsomme og interessante øyeblikk fra jobben sin.

I denne spesielle TikTok-videoen deler han imidlertid en betydelig (og litt ekkel) detalj som ikke alle passasjerer er klar over.

Kevin avslørte at det ikke er en god idé å innta te eller kaffe om bord, siden vanntankene sjelden eller aldri blir ordentlig rengjort og dette vannet brukes til å brygge kaffe under flyturen.

"Flykaffe? Ja, jeg er enig. Jeg synes det er ekkelt." Han påpekte imidlertid at selve renseprosessen utgjør et større problem.

Han forklarte: "For meg handler det om hvordan flyvertinnene skal rengjøre kaffekannene. Uansett grunn bør vi ikke helle kaffegrut i avløpet, det skal skylles ned i toalettet."

Han advarte om at når det spyles ned i toalettet, er det fare for at partikler og bakterier spretter tilbake, som potensielt kan havne i kaffekannen og dermed i kaffemaskinen.

Kevin avsluttet med å si: "Så med mindre flyselskapet du reiser med har en espressomaskin, unngå å drikke kaffen."

En nøktern advarsel fra kabinpersonalet har fått passasjerene til å stille spørsmål ved deres valg av drinker under flyreiser.

Hvem hadde trodd at kaffekopper kunne skape så mange bekymringer når du svever 10 000 meter over bakken?

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.