Folk blir overrasket: Piloten avslører hva som skjer med avføring når du bruker flytoalettet

25/08/2023 07:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Har det noen gang lurt på hva som skjer med avføring når du besøker toalettet på et fly som svever i luften?

En pilot har forklart dette i en video som har forundret flere TikTok-brukere.

Avføring, urin og toalettpapir slippes ikke bare ut i atmosfæren når du besøker det lille toalettet i høyden, som mange ser ut til å tro. Alt dette blir faktisk om bord på flyet.

Piloten, som heter Garrett, forklarte i en TikTok-video: "Når du er på et fly og bruker toalettet, lurer du kanskje på hvor det hele ender opp. Visste du at når du spyler et flytoalett, blir det faktisk ikke kastet over menneskene som er under deg?”.

Han fortsetter med å forklare: "Avføringen og urinen føres til fronten av flyet, inn i forseglede rom som bakkemannskapet tømmer ved terminalen."

Garrett legger til at en Boeing 747 kan romme opptil 1200 liter kloakk om bord, noe som tilsvarer mer enn 1000 toalettspylinger.

Hør Garretts fullstendige forklaring nedenfor (artikkelen fortsetter under videoen):

Videoen har allerede fått mer enn fire millioner visninger og har trukket nesten 1500 kommentarer, hvorav de fleste uttrykker overraskelse over forklaringen.

En TikTok-bruker skrev: "Siden jeg var liten trodde jeg at piloten skyllet det ut da flyet var over vannet...".

Du kan se flere av Garretts videoer om å fly og livet som pilot på TikTok, hvor han bruker brukernavnet @flywithgarrett og har nesten 500 000 følgere.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.