Folkekjære skuespillers tøffe fortid: Mistet kone og datter

15/05/2023 09:22

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hollywood-legenden snakker ut om forferdelig tap.

I flere tiår har han vært elsket av kvinner over hele verden med sin tilstedeværelse og sjarmerende karisma på storskjerm.

Men selv om han har sjarmert seg inn i hjertene til flere kvinner, for eksempel i rollen som den ikoniske britiske spionen James Bond, eller som smørtenor i «Mama Mia!» filmer, deretter britiske Pierce Brosnans private kjærlighetsliv, en historie definert av tragedie og død, skriver Her & Nå.

I 1980 giftet Brosnan seg med skuespillerinnen Cassandra Harris, og valgte å adoptere sine to barn, Charlotte og Christopher, som hun hadde fra et tidligere forhold.

– Vi bare klikket som familie. I begynnelsen het jeg Pierce. Så ble jeg pappa Pierce og etter hvert bare pappa. Charlotte og Chris har bare vært fantastiske i livet mitt, sier Brosnan til The Sun.

Men bare noen få år senere ble den lykkelige familien rammet av alvorlig tragedie.

I 1987 ble Cassandra diagnostisert med en aggressiv form for eggstokkreft, og i 1991, i en alder av bare 43 år, døde hun av den forferdelige sykdommen. Brosnan lå ved hennes side den siste natten.

– Jeg var i en hjelpeløs tilstand av forvirring og sinne. Hun trøstet meg. Hun har gjort meg til den mannen jeg er i dag. Skuespilleren og faren som jeg er. Hun vil for alltid være inngravert i hver fiber i kroppen min. Hun er med meg hver dag, og jeg var velsignet med å ha møtt en kvinne som henne, sier Brosnan i intervjuet.

Skuespilleren kom seg imidlertid fra sorgen, og tre år etter Cassandras død møtte han sin nåværende kone, Keely Shaye, som han giftet seg med i 2001. Sammen har de barna Dylan og Paris, født i henholdsvis 1997 og 2001.

Men dessverre hadde ikke kreften vist sitt stygge ansikt til Brosnans familie for siste gang.

I 2013 ble Cassandras datter, Charlotte, diagnostisert med den samme sykdommen som tok livet av moren. Samme år som diagnosen fikk diagnosen, døde Charlotte av eggstokkreft. Hun etterlot seg en 15 år gammel datter og en 10 år gammel sønn, samt mannen sin, som hun giftet seg med noen dager før hun døde.

– Charlotte kjempet mot kreften med eleganse og medmenneskelighet, mot og verdighet. Våre hjerter er tunge av sorg for vår vakre, kjære jente. Vi ber for henne og at en kur mot denne forbannede sykdommen blir funnet snart, sa Pierce den gang.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.