Forferdelig funn: 3 personer funnet død i bil

16/07/2023 10:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet fant torsdag en bil med tre døde personer.

Tre personer ble funnet døde i en bil utenfor Skinnskatteberg i Sverige i løpet av torsdag kveld.

Ifølge politiet er det et forhold mellom personene. Det skriver Aftonbladet.

— Vi har satt i gang etterforskning for å få et klart bilde av hva som har skjedd, sier Pelle Vamstad, pressetalsmann i politiregion Midt. Ifølge politiet er de pårørende varslet.

— Når det gjelder forundersøkelsen og de pårørende kan jeg ikke gi noen detaljer, sier Vamstad. Kjøretøyet skal ha blitt funnet «godt utenfor» Skinnskatteberg.

Byen ligger midt i landet, i den delen som heter Värmland.

Stedet er sperret av for teknisk undersøkelse og det vil bli foretatt en rettsmedisinsk undersøkelse.

Politiet ser foreløpig ingen tegn som tyder på en forbindelse til gjengkriminalitet, og ingen er foreløpig varetektsfengslet.

— Vår vurdering er at det ikke er noen fare for publikum, sier Vamstad.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.