Forferdelig funn i skogen: Politiet finner lik pakket inn i plast

11/01/2024 13:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I et skogsområde gjorde politistyrker tirsdag et grusomt funn: De kom over liket av en 35 år gammel kvinne som tidligere var meldt savnet.

I et skogsområde i Gescher i Tyskland gjorde politistyrker tirsdag et grusomt funn: De kom over liket av en 35 år gammel kvinne som tidligere var meldt savnet.

Som påtalemyndigheten og politiet har forklart i en felles forklaring onsdag, hadde betjentene lett etter kvinnen siden 21. desember 2023 – blant annet ved hjelp av helikopter og politihunder.

Bare 35-åringens Mercedes ble funnet kort tid etter at hun forsvant, ikke langt fra hjemmeadressen hennes. Det var imidlertid ingen spor etter kvinnen, som betjentene også hadde publisert mugshots av.

Bevis pekte raskt på muligheten for et drap. Det skriver Tag24 .

Etterforskere av Drapsgruppen evaluerte radiocelledata og smalt deretter inn det skogkledde området i Gescher, hvor en politistyrke endelig oppdaget liket til den savnede personen pakket inn i en blå plastpose tirsdag.

Hvordan kvinnen døde er fortsatt uklart. – En obduksjonsundersøkelse denne onsdagen vil gi informasjon om dødsårsaken, sa en talsmann for politiet.

Den savnede kvinnens 42 år gamle ektemann er nå mistenkt. Mannen er allerede foreløpig pågrepet og vil bli stilt for en dommer senere på dagen.

Ifølge etterforskerne har han så langt forholdt seg taus om påstandene.