Forferdelig teori: Er det dette som skjedde med 2 år gamle Emilie

20/07/2023 13:30

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 2 år gamle gutten kan ha lidd en forferdelig skjebne, ifølge en ny teori.

Émile Soleil, den to år gamle gutten som forsvant fra besteforeldrenes hjem i den franske alpebyen Le Vernet 8. juli, fryktes nå omkommet.

Etter et omfattende søk som involverte hundrevis av gendarmer, politimenn og frivillige, er det fortsatt ingen spor etter Émile.

Tragisk teori

Søket ble suspendert 14. juli, men etterforskningen av hans forsvinning fortsetter. Den siste teorien, ifølge The Mirror, er at en maistresker kan ha truffet ham. Politiet etterforsker denne tragiske muligheten, og har tidligere utelukket et angrep fra rovfugl eller ulv.

En lokal bonde fortalte media at denne teorien ikke er langsiktig.

– Noen ganger finner vi rådyr. Den lille kan ha havnet i det høye gresset og blitt truffet av en landbruksmaskin. Det ville vært forferdelig, sier bonden til pressen.

Le Vernets borgermester, François Balique, har fornyet en begrensning på tilgangen til landsbyen i ytterligere to uker. Dette betyr at ingen som ikke bor der vil bli sluppet inn før i slutten av juli for å beskytte Émiles familie mot «ondskapsfull turisme».

Politiet har gjennomsøkt til sammen 30 hus og brukt dagevis på å søke på jorder og busker, samtidig som de har brukt helikopter, varmesøkende droner og snifferhunder. Den lokale påtalemyndigheten Rémy Avon sa at offiserer så på "den betydelige mengden informasjon og elementer samlet" under søket.

Han sa at de vurderer alle muligheter, inkludert at Émile har blitt myrdet, kidnappet eller involvert i en ulykke. "Alle disse teoriene er aktive, ingenting er utelukket," la han til.

Émile ble sist sett iført hvit shorts og en gul topp. Gendarmeriet har bedt vitner om å stå frem med all informasjon de måtte ha.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.