Forferdelig trist: Mann og hund døde i brennende bil - men først etterpå så denne rørende detaljen dagens lys

19/08/2023 22:30

Sofie

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Svært få kan holde tårene tilbake når de leser om den helt spesielle detaljen.

En mann og hans elskede hund har omkommet etter at de tok fyr inne i bilen de skulle ha brukt for å unnslippe skogbrann. Skogbrannen var bare en av skogbrannene som hadde herjet Hawaii i nyere tid.

101 mennesker har mistet livet som følge av brannene, men det fryktes at tallet er mye høyere, da cirka 1.300 mennesker er savnet. Det er slik NBC skriver.

En av dem som måtte dø i en av skogbrannene var 68 år gamle Franklin.

Da skogbrannen hadde kommet nær, valgte han å bo i huset sammen med familiens hund, Sam, mens familien rømte fra stedet. Han hadde håpet at han kunne redde huset, men det endte ikke slik.

Flammene var for store og for mange, og mannen og hundens fluktbil ble derfor raskt oppslukt. Dagen etter ble de begge funnet livløse i bilen, og her var det en spesiell og hjertevarm detalj.

Franklin lå med hunden i armene. Det er derfor mye som tyder på at Franklin hadde forsøkt å forsvare hunden sin til siste slutt.

«Han skal ha skjønt hva som var i ferd med å skje, hvorpå han krøp bak i bilen, hvor han la seg oppå hunden. Det er mer av Sam igjen enn det er av Frank», sier et familiemedlem til ABC Nyheter.